כשאנחנו ניגשים לערוך אירוע כמו חינה, לפני חתונה, מתערבבות להן שתי מחשבות עיקריות, הראשונה, הרצון שלנו לערוך אירוע מיוחד, בלתי נשכח כיאה לסוג הטקס שאנחנו עומדים לעבור.
הרי חינה זה לא עוד אירוע, זה לא עוד טקס, לא מדובר במסיבת יום הולדת שחוגגים פעם בשנה אלא באירוע שחוגגים פעם בחיים.
המחשבה השנייה היא, אם אנחנו עורכים חתונה, גדולה או קטנה, זה מחייב אותנו להוצאה כספית מסוימת, אנחנו לא בהכרח נוכל לעמוד בשתי הוצאות כספיות שכאלה, בטווח זמן כל כך קצר.
מן הסתם, אם נידרש, אנחנו נחפש דרכים כיצד לחסוך בעלויות.
למשל, אנחנו נמנע מלערוך את האירוע במקום מפואר או בכלל, לערוך את האירוע באולם או גן אירועים ונעדיף לעשות חינה ביתית.
סביר להניח שאנחנו גם לא נזמין כמות אורחים גדולים, לא רק מסיבות כלכליות אלא גם בשביל לא להטריח אותם לשני אירועים שונים, אנחנו נחפש דרכים שונות כיצד לצמצם באופן ניכר את העלויות.
אחת האופציות שעומדות לרשותנו היא, לוותר על שירותי קייטרינג לחינה ולבצע את האוכל בעצמנו.
כעת עולה השאלה, מתי זה נכון והאם זה בכלל נכון לעשות את זה. הרי כולנו יודעים וערים לכך, שאחד הדברים הכי משמעותיים בכל אירוע, בין אם זו חינה ובין אם מדובר באירוע אחר, זה האוכל שאנחנו מגישים לאורחים שלנו.
תחילה נסביר, שאם אנחנו מחפשים חברה לאספקת שירותי קייטרינג לאירועים, הרי שאנחנו יכולים לפנות אל חברת הלל אשר מספקת שירותי קייטרינג כשרים למהדרין למגוון רחב של אירועים, כולל שירותי חינה בכל רחבי הארץ.
מדובר בחברה עם צוות מנוסה, תפריט עשיר ומגוון עם מנות שונות ברמה הכי גבוהה שיש.
כעת נעבור לשאלה, מדוע אנחנו צריכים להזמין חברת קייטרינג, ומתי אם בכלל, אנחנו יכולים לוותר על שירות זה.
מדוע אנחנו צריכים להזמין שירות קייטרינג לחינה
יש כמה הסברים מדוע אנחנו לא יכולים לוותר על אופציה זו, למרות שעל פניו אם נוותר, נחסוך לא מעט כסף.
- ראשית, אם אנחנו עורכים אירוע כמו חינה, אנחנו צריכים לספק לאורחים שלנו אוכל ברמה גבוהה ובכמות מספקת. חברת קייטרינג, תוכל לספק לנו את זה, אנחנו לא יכולים להיות בטוחים שאנחנו בכוחות עצמנו, נוכל לעמוד בכך.
- שנית, כאשר אנחנו מזמינים שירותי קייטרינג לחינה ובכלל לכל אירוע, אנחנו נהנים מגוון רחב של מנות, מגוון שמתאים גם למבוגרים וגם לצעירים, גם לאנשים שאוכלים בשר וגם לאנשים שאוכלים אוכל צמחוני ועוד. זאת אומרת, שאם אנחנו לוקחים את זה עצמנו, נצטרך לדאוג לא רק לכמות גדולה אלא גם לגיוון. זה לא פשוט כל כך.
- שלישית, מבחינה כלכלית, לא בטוח שיהיה פה חסכון כספי. שכך, חומרי הגלם והזמין שנשקיע, יעלו לא מעט כסף. לכן ישתלם יותר להשתמש בשירותי חברת קייטרינג ולא לבצע את העבודה בעצמנו.
ארבע, האירוע כשלעצמו דורש לא מעט השקעה, לא מעט זמן ומשאבים מאיתנו. אנחנו נרצה להוריד בעומס ולא להעמיס על עצמנו עוד דברים. העומס העיקרי הוא האוכל, משלב ההכנה, דרך שלב ההגשה וגם לאחר מכן, כל מה שקשור לניקיון הכלים וכדומה. מוטב שחברה מנוסה תתעסק בזה ולא אנחנו.
מתי יהיה נכון לבצע את השירות בעצמנו?
אם אנחנו עורכים טקס חינה מאוד מצומצם, משהו סטנדרטי עם מספר אורחים נמוך מאוד, וכן אם האורחים שלנו יעזרו לנו בכל התהליך של ההכנה וההגשה.