כשאנחנו עורכים אירוע באולם, גן אירועים, או כל מקום אחר, אז זה די ברור ופשוט כיצד אנחנו אמורים להיערך לשירותים אשר מספקים לנו הספקים ובעלי המקצוע השונים.
חלקם עובדים במקום, חלקם עובדים עם המקום, וגם אם זה לא המצב, יש מישהו באולם או בגן שיודע כיצד לעבוד איתם בשביל שהכל יהיה מסודר ומאורגן.
גם כשאנחנו עורכים אירוע בבית או בשטח ציבורי, פארק או גינה, אנחנו יודעים כיצד לעבוד עם הספקים השונים, בוודאי אם מדובר באירוע שיש לנו מספיק זמן להיערך אליו.
אך יש מקרים בהם זה קצת יותר מסובך.
בין אם זה בגלל הנסיבות ובין אם זה בגלל האופי של האירוע, המיקום בו הוא נערך והדרך בה אנחנו נדרשים לערוך אותו.
דוגמא טובה לכך אנחנו יכולים לראות, כשאנחנו נדרשים להזמין שירותי קייטרינג לאזכרות. על פניו זה אולי נשמע פשוט, הרי יוצרים קשר עם צוות החברה, קובעים איתה מועד, קובעים תפריט והכל מסודר. אך זה לא בהכרח, כאמור, הן בגלל הנסיבות והן בגלל העובדה שהתנאים הם לא סטנדרטיים בהכרח.
לפני שאנחנו נסביר כיצד נערכים לשירותי קייטרינג לאזכרות, ברצוננו להמליץ לכם על חברת קייטרינג הלל אשר תשמח לעמוד לרשותכם ולספק לכם שירותי קייטרינג ברמה הגבוהה ביותר שיש.
החברה מספקת תפריט קייטרינג בשרי, כשר למהדרין, אשר על הכנתו אחראי צוות מקצועי ומנוסה, אשר עומד לרשותכם בכל עת וישמח לספק לכם את השירות שאתם מחפשים.
כיצד להיערך להזמנת קייטרינג לאזכרה?
על מנת להיערך בהתאם לשירות זה, יש לדעת ולזכור מספר דברים:.
- דבר ראשון, אירוע כמו אזכרה כולל ארוחה אשר בה נאמרות ברכות שונות שיש לומר לעילוי נשמתו של המנוח. לכן זה גם חשוב לערוך את הארוחה.
- דבר שני שעלינו לזכור הוא, האירוע כולל אורחים שונים, בני משפחה וחברים, להבדיל מאירוע רגיל אגב, במקרים רבים מדובר על אורחים מוזמנים אך גם כאלה שמגיעים בשביל לכבד את המשפחה ולא בהכרח הוזמנו באופן ישיר.
- דבר שלישי, בניגוד לאירועים אחרים, כאן אין כוונה ומטרה שהאוכל יהיה מתקדם או מתוחכם, זה צריך להיות אוכל פשוט אך טעים. הרי לא מדובר באירוע שמח.
בשביל להיערך לאירוע ולשירות קייטרינג, עלינו להזמין מספר ימים מראש את השירות, מאחר ואנחנו יודעים מה התאריך של האזכרה, אז ככל שנזמין מוקדם יותר את שירותי החברה, כך אנחנו נוכל ליהנות משירות מהיר ויסודי יותר.
חשוב מאוד, בעת ההזמנה להסביר בדיוק מה אנחנו מחפשים, לא רק עבור הברכות השונות (כאן יהיה מדובר בתפריט די כללי), אלא מעבר לכך, מה אנחנו מחפשים שתהיה בארוחה המלאה, איזה סוג של מנות וכמה מנות מכל דבר. רצוי מאוד שהתפריט יכלול בשרים, דגים, סלטים, תוספות, מנות שגם אנשים שצורכים בשר וגם אנשים שאינם צורכים בשר, יוכלו ליהנות מהן.
מבחינה לוגיסטית, אנחנו כמובן צריכים להחליט איפה אנחנו עורכים את הארוחה. נהוג לערוך אותה או בבית המשפחה (אפילו בבית המנוח) או בבית הכנסת, בהנחה ויש מקום מתאים.
חשוב שאנחנו ניידע את החברה וכן שנבדוק האם יש מספיק מקום לאחסן את האוכל לפני האירוע.
אנחנו צריכים ליידע את חברת הקייטרינג מתי מתחיל האירוע, בשביל שצוות מטעמה יוכל להגיע עם כל המנות, לסדר אותן בצורה נכונה, וכך נוכל לשבת לארוחה ביחד עם כל האורחים, בסיום האזכרה בבית הקברות והתפילות.
ככל שניערך נכון יותר, כך האירוע יעבור בצורה יותר שלווה ומסודרת, מן הסתם.