לא מעט מקומות עבודה נוהגים לערוך מעת לעת ימי גיבוש לעובדים. מדובר על ימים בהם העובדים אינם צריכים להגיע אל מקום העבודה ובמקום זה, הם נהנים מיום חוויתי על חשבון מקום העבודה.
ארגון איכותי ומושקע של יום גיבוש לעובדים יכול להתבצע במקומות שונים ולכלול מגוון רחב של פעילויות ואטרקציות שונות. למשל, טיולים בשטח, הופעות, סדנאות, ספורט ימי, ספורט אקסטרים ועוד שורה ארוכה של פעילויות ייחודיות ויוצאות דופן, אשר הופכות את יום הגיבוש הזה לא רק לחוויתי ובלתי נשכח אלא הרבה מעבר לכך. זה יוצר הזדהות הדוקה יותר בין העובד למקום העבודה ועוזר להגביר את תחושת הנאמנות שלו למקום.
תפריט קייטרינג לימי גיבוש לעובדים
מעל 20 איש - עלות לאדם 100 ש"ח כולל עריכה או 80 ש"ח ללא עריכה
פחות מ-20 איש - עלות לאדם 100 ש"ח (ללא עריכה וחד פעמי)
איך מארגנים יום גיבוש בצורה נכונה
בשביל לארגן יום גיבוש לעובדים בצורה נכונה, צריך להתייחס למכלול הפריטים ביום זה, לא רק לשאלה איפה רוצים לערוך אותו ומה הוא אמור לכלול, אלא גם להיבטים טכניים שונים, למשל, איך העובדים אמורים להגיע אל המקום (בכוחות עצמם או בהסעה מאורגנת), כמה זמן הוא אמור להימשך, מה העובדים אמורים להביא איתם אם בכלל, ואחד הדברים החשובים ביותר שצריך להתייחס אליהם הוא, איך נספק לעובדים אוכל במהלך היום הזה.
על פניו, אפשר להזמין אותם לארוחה במסעדה או בית קפה, או להזמין פודטראק לאירועים כחלק בלתי נפרד מכל מה שמציעים ומספקים להם ביום הזה. אך ישנם מקרים בהם זה בלתי אפשרי מבחינה טכנית, בגלל שיום הגיבוש נערך בשטח, הרחק מקניונים, מרכזי קניות או מסעדות באופן כללי, וכן ישנם מקרים בהם זה יותר נוח להשתמש באופציות אחרות, דוגמא, שירות קייטרינג לימי גיבוש לעובדים.
מה זה קייטרינג לימי גיבוש וכיצד מזמינים שירות זה?
הרעיון של קייטרינג לימי גיבוש הוא מאוד פשוט. בדיוק כפי שניתן להזמין שירות קייטרינג לכל אירוע, פרטי או עסקי, כך גם אפשר להזמין שירות קייטרינג לצורך יום גיבוש, בכל מקום בו בוחרים לערוך אותו.
בוודאי אם עורכים אותו בשטח, אז חייבים למצוא פתרון נוח וזמין לספק מזון לעובדים וזה ללא ספק הפתרון הטוב ביותר. אך זה יכול להתאים גם אם עורכים יום גיבוש במקום יותר נגיש וזמין. למשל חוף ים, פארק ציבורי או כל מקום אחר.
המטרה היא לספק לעובדים תפריט עשיר ומגוון, טעים ואיכותי, כולל מנות מסוגים שונים עשויים מחומרי גלם ברמה גבוהה. זה יכול להיות מיועד לארוחת בוקר, בראנץ', צהריים או לכל מועד אחר של ארוחה. חשוב להדגיש, המטרה היא לא רק לספק מזון איכותי, אלא גם לספק לעובדים מגוון סוגי מזון, ולכן זה גם הרבה יותר משתלם להזמין שירות קייטרינג מאשר ללכת למסעדה שמציעה תפריט ספציפי.
בשביל להזמין שירות קייטרינג, יש צורך לשבת עם אנשי החברה, לבחון את התפריט שבאפשרותם לבנות עבור יום גיבוש לעובדים, יש לבחון מה הוא כולל, איך הוא מחולק, איזה מגוון מנות המקום יכול לספק וכן כיצד הוא יכול לעשות זאת. כלומר, מה הדרך הטובה והנכונה לספק לעובדים את המנות השונות.
איך בונים יום גיבוש עם קייטרינג
כשניגשים לארגן יום גיבוש, אז תחילה צריך להחליט איפה בדיוק רוצים לערוך אותו. היום אפשר למצוא מתחמים שונים בהם ניתן לערוך פעילויות מגוונות לעובדים, כמו למשל, טיולי אופניים, טיולי איזי ריידר, משחקי פיינטבול ולייזר טאג ועוד שורה ארוכה של פעילויות.
אם בוחרים לערוך היום שם, אזי שאפשר לקבוע עם הצוות של החברה, שהם יגיעו לשם ויארגנו את כל הדברים ועל פי לוח הזמנים שנבנה מראש, ייקבע מתי העובדים יוכלו ליהנות מהארוחה המשותפת. במידה ומעוניינים, אפשר גם לסכם שהארוחה תוגש בשטח במהלך הטיול והפעילויות או בסופם.