ישנם בזמן האחרון לא מעט לחשושים על השף המיוחד של קייטרינג הלל – מנשה בטאט, או בשמו האמיתי מנשה בטיטו.
מנשה הינו שף מנוסה במטבח של קייטרינג הלל כבר מעל ל-23 שנה, שהוא משרת נאמנה את לקוחותיהם של הקייטרינג.
מנשה בטאט (בטיטו) למד בבית הספר לבישול של המכללה למנהל, שם התמקצע בתחומי הקולינריה, עם דגש על מאפים וקינוחים.
משם מנשה בטאט גילה את תשוקתו האמיתית – לבשל קייטרינג לאורחים באירועים.
משם הדרך שלו עד לקייטרינג הלל הייתה קצרה, יום אחד הוא הרים טלפון למיודעו – אריאל בריל ושאל אותו האם הוא יכול לסדר לו עבודה בקייטירנג, התשובה לא איחרה לבוא – "כן!" אמר אריאל, ומיד קיבל את מנשה בטאט לתקפיד.
מה מנשה עושה עכשיו?
כיום שף בטאט הוא מנהל המטבח הראשי בקייטירנג, הוא דואג לקבל הזמנות מלקוחות, לפרט להם מה כל מנה מכינה, לעזור בבחירה ולתת עצות טובות ללקוחות כך שיוכלו למקסם את ההנאה מהאירוע (ומהאוכל כמובן)
מנשה בטיטו דואג תמיד לאורחים דבר ראשון ורק לאחר מכן לעצמו,
איך זה מתבטא?
לדוגמא, יגיע למנשה לקוח וישאל אותו – התקציב שלי נמוך וחשוב לי מאוד מאוד לא לחרוג מהתקציב,
במקרים כאלו, לרוב מנשה ימליץ ללקוח על המנה החסכונית של הקייטרינג בשביל באמת לדאוג לטובתו של הלקוח קודם, הרבה לפני הדאגה לכיסו שלו הוא.
למה לבחור במנשה בטאט לאירוע שלכם?
מנשה הוא השילוב האולטימטיבי של:
- מקצועיות קולינרית
- אישיות חמה ומרגשת שדואגת תמיד בטות הלקוח
- איש עם לב גדול וחם
- ידע נרחב מאוד בתחום האפייה
- בתחום הקינוחים בדגש על עוגות קצפת איכוותיות
- הוא זמין לרוב עד השעות הקטנות בלילה, למקרי חשובים
- הוא מנהל את המטבח שלנו ביד רמה כבר מעל 4 שנים ברצף
מה הוא עושה שם ביומיום?
מנשה בטאט דואג בעיקר שהעסק של קייטרינג הלל יטקטק, הוא דואג לקבל את ההזמנות ולהעבירן לשפים המשניים שלנו, שהם כאמור אלו שמבשלים את האוכל לאורחים.
בנוסף, רוב הזמן הוא בטלפון, מסביר ללקוחות לעומק על מהות המנו, מה מתאים למה ומה ממש לא,
לדוגמא, היות וקייטרינג הלל מציעים 4 סוגי תוספות חמות, אז בחורף הוא ימליץ ללקוח ללכת על מרק + קוסקוס, כך זה יעשה אווירה הרבה יותר טובה לאורחים שמגיעים לאירוע בקור, במיוחד בימי טבת הקפואים.
צרו קשר עם מנשה
השאירו פרטים כאן ומנשה יחזור אליכם בהקדם